Oferta Print Foto Pro

 

În era în care totul a devenit digital, noi ne încăpățânăm să realizăm amintiri tangibile

Printurile au o durată de viață de minim 100 de ani sau ... banii înapoi!

Pentru informații suplimentare contactați-ne prin:

telefon:

0773388500 - George

0773388501 - Deea

mail: pufff.studio@gmail.com


Tipografie fotografica profesionala de mari deimensiuni. Pregatirea fotografiilor de prin (editarea) este inclusa in pret. Pentru colaborari cu fotografi contactati-ne la 0773388500.

Pentru mai multe modele click aici!
Print Lemn / Stical / Metal / Plexiglas / Ceramica / Piata - Imprimate calitate fotografica pe orice suprafata plana. Imprimarea se realizeaza cu imprimanta UV ce permite prinatarea la dimensiune maxima latime 90cm - lungime nedeterminat Imprimare si decupare Autocolant cu realizarea graficii . Print pentru businessuri ... Cu indrumare in realizarea graficii ... Toate proiectele unicat

Pentru mai multe modele click aici!
INVITATII - MARTURII - MENIURI - PLICURI personalizate puteti sa ne contactati la telefon 0773388500

Pentru mai multe modele click aici! 


Pufff Studio oferă print pe lemn , print pe sticlă , print pe piatră , print pe ceramică , print pe pal , print pe metal , print pe plexiglass si print pe orice suprafată solida, singura limita fiind imaginatia dumneavoastră. Printul este realizat cu cerneala UV care nu polueaza mediul inconjurator si ofera rezultate profesionale.

Pufff Studio oferă obiecte personalizate, pentru persoane fizice cat si juridice precum si print pe tricouri, pahare personalizate , cani personalizate, farfurii personalizate, tricouri personalizate, perne personalizate, pungi cadou personalizate .

Pentru societati comerciale sau pentru persoanele de doresc sa promoveze o afacere, Pufff Studio ofera print pe pix , print carti vizita, print autocolant, print bannere, print afise , print fatadă magazin, print flayere, si orice alte materiale promotionale printabile. Deasemenea Pufff Sdudio va poate ajuta cu realizarea graficii in Photoshop pentru persoanele ce nu au cunostinta de editare, si indrumare pentru a realiza o reclama de succes .

Pentru fotografii si videografii de eveniment realizam produse personalizate cu sigla dumneavoastra si numele clientului, cum ar fii: cutii de lemn personalizate, dvd personalizate , stick-uri personalizate, mesaje pentru nunti si props-uri pentru sedinte foto, rame personalizate.

Pentru pasionatii de fotografie oferim print foto de inalta calitate, iar pentru profesionisti print foto profesional oferindu-va si profilul imprimantei (fisierele .icc pentru fiecare tip de hartie folosit , valabil pentru cei care aveti monitorul calibrat). Printul foto A3 sau Printul foto A2 se realizeaza numai cu fotografii impecapil de clare daca vreti rezultate de calitate deoarece la acea marime se observa orice imprerfectiune.

De la Printul A3 42/60cm pană la printul 9/13 cm se poate realiza orice marime intermediara singura constantă fiind latimea documentului care pentru printul fotografic poate fi de maxim 42 cm, lungimea fiind maxim 30 m .

Pentru a oferi un pachet complet Pufff Studio a incheiat contracte de colaborare cu diferiti producatori de rame si albume oferind produse rame din lemn A2, A3, A4, 10/15, 9/13, si rame personalizate din lemn, sticla si alte materiale realizate in Romania. Deasemenea pe pagina noastra puteti gasi o multitudine de albume 10/15 si 13/18.