Preturi

 

Noi considerăm că fiecare client este unic precum şi aşteptările acestuia, drept urmare încercăm sa realizăm pachete de servicii pliate pe nevoile fiecarui client în parte .

De aceea vă invităm să ne cunoaşteti prin telefon, email sau la sediul firmei pentru a vă raspunde obiectiv la orice întrebare .

Click aici pentru oferta personalizată!

Preţurile afişate sunt cu caracter orientativ şi trebuie tratate ca atare .


Formatul filmarii :


Sedinte Foto


Sedintele foto vor fi realizate cu aparate foto Nikon d810 si obiective de la Nikon, Tamron si Sigma, iar in cadrul sedintelor foto vom folosi modificatori de lumina pentru a realiza instantanee de calitate ireprosabila cu un aer cat mai natural.


* Dacă şedinţa foto nu are loc pe raza judeţului Teleorman clientul asigură cheltuielile de transport, cazare şi mâncare .
* Pentru şedinţele foto ce depasesc 3h se percepe un cost adiţional de 50 lei/h ;

Preturile afisate sunt cu caracter orientativ si trebuie tratate ca atare .

Pentru print-ul fotografic

Traind in secolul vitezei venim in intampinarea nevoilor actuale cu oferta noastra de print fotografic cu livrare la domiciliu trimiti imaginile - stabilim unde si cand sunt livrate - primesti printurile si efectuezi plata

Trimiteti-ne fotografiile in cel mai bun format de care dispuneti (fisierul direct din camera ) prin :

- predare in persoana pe STICK sau CARD (metoda recomandata)
- mail (metoda recomandata pentru a nu comprima imaginea) la pufff.studio@gmail.com ;
- aplicatii telefonice (Instagram.com/pufffstudio, Facebook.com/Pufff.Studio, WhatsApp - 0773388500)
- pe site www.pufff.ro/contactati-ne .

Contactati-ne prin mijloacele mentionate mai sus sau prin telefon 0773.388.500 deasemenea ne puteti gasi la sediul nostru din Comuna Islaz pentru a stabili unde doriti sa le livram si cand.


Fotografie de Produs :

Obiecte fotografiate intr-o lumina descriptiva, pe fundal alb, eventual 2-3 imagini din unghiuri diferite (genul de fotografii de produs din pliantele Metro, magazine online, etc.).

Pret - 3 Euro/obiect.

Sedinta minima este de 35 de Euro si are loc in studioul nostru .

* Retus si reglare de culoare in profil CMYK sau sRGB incluse in pret ;
* Costul de transport pana la studio este suportat de client.

De asemenea costul depinde si de :
- Ce fel de produs este ?- Sunt produse mai usor de fotografiat si produse mai greu de fotografiat (Spre exemplu - conteaza structura lor, un obiect lucios versus un obiect mat / un obiesct lucrat in filigram spre deosebire de unul foarte mare )
- Ce fel de fotografie se doreste ? - Exista numeroase variante de fotografie de produs. (Poate iti doresti clasicul fundal alb sau unul cu culori vibrante, poate chiar o aranjarea sau construirea unei scene .)
- Cat de prelucrate vrei sa fie pozele? - Pretul unei fotografii tine cel mai mult de timpul necesar pentru a ajunge de la produsul tau (ajuns in studio), pana la fotografia finala. - Te intereseaza o colaborare de durata sau pe un proiect mai mic? - Ne place sa lucram pe tot felul de proiecte si ne plac provocarile. In functie de durata si natura proiectului se stabilesc preturile pe proiect si nu neaparat pe o imagine. De asemenea, conteaza daca ai nevoie de noi in fiecare an, pe semestru sau pe luna, in functie de variatia produselor tale.

Un lucru trebuie totusi sa fie mereu clar noi nu facem rabat la calitate, cu un istoric bogat in domenii precum Controlul Calitatii sau Turism si Alimentatie Publica am invatat ca satisfactia unui client valoreaza mult mai mult decat profitul pe moment, drept urmare luati legatura nu noi si sigur ajungem la o intelegere !

Albume digitale