Despre noi

 

Pasiunea ne uneste , profesionalismul ne caracterizeazã iar cu calitatea serviciilor ne mândrim !
Oferim servicii foto & video pentru evenimentele importante din viata dumneavoastrã, consideram ca fiecare client este unic ca si nevoile acestora, drept urmare încercam sa realizam pachete de servicii pliate pe nevoile fiecãrui client in parte .
De aceea va încurajam sa ne contactati prin telefon, email sau la sediul firmei pentru a va rãspunde obiectiv la orice problema .

 

 

Colaboratori:


NumeE-mailUrmariti-ne pe FB  FotoDespre
Calinescu George kly.george@gmail.com KLY.krbyt Placerea de a ma exprima si de a crea m-au determinat sa pun bazele acestui frumos proiect denumit "Pufff Studio" . Desi prima chemare am avut-o pentru vidografie, cumostintele acumulate s-au pliat perfect si pe fotografie. Pasiunea mea va ramane insa intotdeauna editarea.
Maldaianu Florin florinn81@gmail.com florinn81 Eu percep viata ca pe o insiruire de sentimente si emotii iar fotografia imi ofera posibilitatea de a surprinde esenta momentelor din viata de zi cu zi.
Opu Andreea opuandreea@yahoo.com puffarinutsa Pentru mine fotografia inseamna pasiune si culoare, motiv pentru care incerc sa capturez clipele pline de viata in care explozia de energie poate fi transmisa prin acest mediu bidimensional la privitorul dintr-o societate tridimensionala foarte aglomerata.
Marian cali_marian@yahoo.com marianule.calinescu Fiind o fire introvertita si creativa, am fost atras instinctiv de videografie si cinematografie, unde, imi pot exprima gandurile fara a fi obligat sa interactionez direct cu privitorul. In spatele camerei de filmat am oportunitatea de a vedea lumea in jocuri de lumini si umbra si de a-mi exprima sentimentele.