Info

 

Pufff Studio este inregistrat la Registrul comertului sub denumirea de SC. Acalscu Pufff SRL si a fost infiintat la data de 24.02.2016 cu sediul la Islaz strada Dunării nr 237 .

Acest proiect este “copilul de suflet” al Administratorului Calinescu George care a reusit sa puna bazele aceste afaceri printr-o finantare din fonduri europene “Submăsura 6.2 - Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale” link in footer.

Am pornit activitatea prin amenajarea sediului amenajand o casa de pamant si transformand-o intr-un studio foto cu toate necesitatile…

Toate formalitatile pentru a primi finantarea au durat 1 an, iar primul eveniment pe care l-am avut a fost la data de 14.05.2017, un botez pentru o familie din comuna Poroschia . Aceestea fiind primele poze de portofoliui pe care le-am capturat ….

La sfarsitul anului 2018 am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata prin realizarea unor instantanee si a unor clipuri de inalta calitate , cum puteti observa pe acest site prestand servicii peste tot in zona de Sud a tarii cum ar fi (Izlaz Teleorman , Moldoveni Olt , Mandra Teleorman , Poroschia Teleorman , Plosca Teleorman , Dobroesti Ilfov, Bucuresti, Pitesti, Turnu Magurele Teleorman , Alexandria Teleorman )

Pe 2019 lucrurile se anunta promitatoare si speram sa continuam sa oferim servicii de o calitate ireprosabila inovand tot timpul calitatea produsului finit .